Bouwrecht is een complexe tak van sport. Onze advocaten staan opdrachtnemers en opdrachtgevers bij in het zoeken naar oplossingen en kansen. Dat doen wij vooral voor opdrachtnemers en aannemers maar evenzeer voor installateurs, architecten, constructeurs etc., gemeenten, waterschappen en particuliere opdrachtgevers.

Wij hebben ruime ervaring met grote maar ook met kleinere projecten. Zo leverden wij een bijdrage aan onder meer een aantal grote stationsgebouwen en ziekenhuizen, de Maastoren, de Noord-Zuidlijn, zandsuppleties voor de Nederlandse kust, een opslag voor gevaarlijk afval en een nieuw kantoorgebouw voor een internationale organisatie. Maar ook met bijvoorbeeld de herinrichting van openbaar gebied, de aanleg van lokale en provinciale infrastructuur  (kunstwerken, wegen en rotondes) en met grijze en groene onderhoudscontracten hebben wij uitgebreide ervaring

Bij alle projecten waarbij wij betrokken zijn – van groot tot klein en in alle sectoren van de bouw – kijken wij naar het belang van onze cliënt. Wat is in dit concrete geval de beste oplossing?