Contactgegevens

Huurrecht • Vastgoed

Renée Janus is in 2008 haar carrière begonnen op een groot kantoor in Amsterdam, waar zij zich bezig hield met het commerciële vastgoed. Na een aantal jaren advocatuur heeft Renée een uitstap gemaakt naar het bedrijfsleven waar zij een meer commerciële functie betrad. In 2018 heeft Renée de overstap gemaakt naar de advocatie.

Door haar juridische en commerciële achtergrond is zij goed in staat om in te spelen op de wensen van de cliënt, waarbij zij de belangrijke commerciële belangen van een bedrijf niet uit het oog verliest.

Renée houdt zich bezig met het commerciële vastgoed in brede zin en meer in het bijzonder met het huurrecht. Haar cliënten zijn zowel overheden als commerciële vastgoedpartijen, te denken valt daarbij aan gemeenten, huurders, verhuurders, ondernemers, makelaars en beleggers.

Renée heeft Nederlands Recht gestudeerd in Groningen, waar zij in 2008 haar master voltooide. In 2008 werd zij beëdigd als advocaat.

In 2015-2016 heeft Renée aan de Nyenrode Universiteit de post academische opleiding ‘Foundations of Management’ gevolgd.

Klik hier voor de geregistreerde rechtsgebieden van Renée.