Specialisten in bouwrecht en aanbestedingsrecht

Wij zijn een nichekantoor op het gebied van bouw- en aanbestedingsrecht. Onze advocaten zijn gedreven en gespecialiseerde professionals met ruime ervaring. Onze werkwijze is pragmatisch en doelgericht waarbij toegankelijkheid, betrokkenheid, snelheid, kennis en kwaliteit hand in hand gaan. Het belang van de cliënt en het te bereiken resultaat staan voorop.

Procederen, bij zowel arbitrageinstituten (zoals de Raad van Arbitrage voor de Bouw en het NAI) als bij de gewone rechter behoort tot onze kernactiviteiten.

Wij kunnen u ook van gedegen juridisch advies dienen en u terzijde staan bij bijvoorbeeld contractonderhandelingen, het opstellen van algemene voorwaarden of het voorkomen van geschillen.

Onze dienstverlening strekt zich naast het bouw- en aanbestedingsrecht ook uit tot het aansprakelijkheids-/verzekeringsrecht, het huurrecht en algemene vastgoedkwesties.

Severijn Hulshof advocaten is betrokken bij vele bouwprojecten in Nederland. Onze cliënten zijn onder meer aannemers, verzekeraars, adviseurs, installateurs, projectontwikkelaars, woningbouwcoöperaties, verenigingen van eigenaren, overheden, (ver)huurders en vastgoedbedrijven in zowel binnen- als buitenland.

 

 

 

Onze vakgebieden